L’equip etcètera

“Si vols anar ràpid, vés sol. Si vols arribar lluny, vés acompanyat “

Proverbi africà

Òscar Ramírez Dolcet

Òscar Ramírez Dolcet

President

Periodista i escriptor nascut el 1971. Reusenc de naixement, tarragoní d’adopció i resident a La Canonja. Fa més de 25 anys que va començar en el periodisme, ofici que l’enamora i viu amb passió. Ha treballat a ràdio, a televisió, premsa escrita i gabinets de premsa. Durant tots aquests anys ha rebut diversos reconeixements com el Premi de Comunicació Ciutat de Tarragona 2004.

Ha escrit milers d’articles entre les columnes d’opinió fetes a diversos diaris i els textos del seu blog personal que va obrir el 2007. Ha publicat 15 llibres de temàtiques diverses com ara prosa poètica, aforismes, obres d’àmbit històric o de gastronomia. Actualment és gerent de la seva pròpia empresa, Avanti Comunicació.

David Serra

David Serra

Vicepresident

Nascut a Barcelona el 1967, però vivint a Tarragona des del 1970, formo part de la tribu que habita darrera de les seves muralles ancestrals. Entregat amb cos i ànima a les seves terrasses, la cafeïna i la seva llum son les meves rutines beatífiques. M’agrada explicar i sentir històries, per això sóc guionista, realitzador i docent en narrativa audiovisual. Vaig encendre l’espurna de la Tarragona Film Office. Sóc pare d’una adolescent sempre en dansa i pare segon, o com es vulgui dir, d’un jove estudiant universitari que vol crear nous aliments. Participo en l’organització del TEDx Plaça del Fórum a Tarragona. Des de fa la pila d’anys treballo com a zelador en un Hospital de Tarragona. La tarifa de dades vital la tinc esgotada i a ple ús les 24 hores del dia! Però la escaleta dels meus somnis i projectes no para de créixer. Voleu sentir una història?

Santi Parés

Santi Parés

Tresorer

Mont-roig del Camp, 1965. Vinculat des de sempre al teixit associatiu del seu municipi, Mont-roig del Camp, on forma part de diverses entitats. Amant de les causes socials i els esdeveniments esportius.

Passió cultural

La missió de l’associació Etcètera és la creació, el foment i la pràctica d’activitats i accions que permetin difondre, potenciar, donar suport a totes aquelles activitats de caire cultural, històric, patrimonial, artístic, musical, gastronòmic, social, recreatiu, i de tots aquells altres àmbits que aportin valors a la societat.

  • Espai 80%
  • Territori 60%
  • Cultura 90%
  • Etcétera 100%

Visió diigtal

Estimem la xarxa de xarxes com el gran oceà de creativitat comunicativa

Coworking

Entenem les aliances de valor i fomentem sinèrgies col·laboratives

Adaptabilitat

Cada projecte de difusió té una manera ideal d’expressar-se. Busquem-la!

Universalitat

Sense obviar les arrels, llancem el crit a l’aire. La bellesa és un llenguatge universal…