El vídeo canal cultural

iTGN neix amb la voluntat de donar veu als creadors KM 0, visualment i aprofitant tot el potencial de les xarxes socials. Vivim l’actualitat cultural i experimentem amb el llenguatge audiovisual, però sense cap tipus de pressió autocomplaent; volem jugar i gaudir amb les complicitats que sorgeixen amb els nostres convidats.

Som-hi…

%

Mètode

%

Passió

%

Complicitat

%

Ego

Històries apassionants

Jesús Monllaó

El director de cinema tarragoní Jesús Monllaó Plana (1967) ens apropa la màgia del cel·luloide.

Jordi Abelló

Ens convida al seu galliner on mirades serenes ens acullen des de les parets. Colors, textures, essències, flaire d’artista, aroma de veritats escampades cap al cel.

Joan Pascual (Zona Zàlata)

Zona Zàlata ofereix un recorregut per la comèdia clàssica com una forma de “divertimento”, que ens permet gaudir de les trames de sempre i d’unes dramatúrgies que són la base dels grans textos teatrals de tota la història del teatre.

Estàs sol o sola, no depen dels ajuts públics ni dels ajuts privats. Depen de les ganes que tinguis tu d’explicar una història. És el teu sentit comú, és la teva intel·ligència emocional, la teva capacitat d’engrescar.

Jesús Monllaó

Acabes pintant lo que no entens. La pintura per a mi és una manera de conèixer el que tinc al voltant i entendre alguna cosa. Si veig una persona prenent un cafè i tinc ganes de dibuixar-la, és perqué em fascina.

Jordi Abelló

Intentem donar sentit a allò que no acabem d’entendre del tot a través de la creació. En el nostre cas, el mon de les arts escèniques, de l’espectacle teatral, però també molt lligat a la música, el ritme, la creació plàstica…

Joan Pascual

No et vols perdre els nostres continguts?

Periòdicament publiquem al nostre canal de youtube entrevistes culturals i petits reportatges que segur t’agradaran