Després de la presentació al Centre d’Art Cal Massó de Reus, el Cafè La Cantonada de Tarragona acollirà la presentació del llibre “Llits a la intempèrie”. Serà aquest proper dimecres 21 de desembre, a partir de les 20 hores, amb la presència de les cinc autores de l’obra que són les escriptores Montse Farrés, Txell Granados, Agnès Toda i Marta Magrinyà i l’artista Fina Veciana que ha fet les il•lustracions.
L’acte l’organitza l’associació cultural ETCÈTERA i s’inclou dins del programa d’activitats de l’entitat per a promoure la cultura i la realitat social al territori. Presentarà l’acte el periodista Òscar Ramírez Dolcet i amenitzarà musicalment la presentació el guitarrista de blues Richard White.
“Llits a la intempèrie. Textos en pro dels refugiats” (Silva Editorial) és un llibre i també un gest solidari. Es també una acció conjunta contra la injustícia, el col•lectiu literari i amical 5J que ha compost els diferents escrits que transiten per gèneres diversos com la poesia intimista, el dietari de ficció, el relat èpic i de denúncia, la literatura social i les històries de la Història.
Els guanys d’aquesta edició van tots destinats a l’ONG Stop Mare Mortum, una de les organitzacions que treballen a la Mediterrània per ajudar les persones refugiades i, alhora, per la recerca de noves maneres de plantejar els conflictes entre pobles i les polítiques migratòries.