Glops de paraules amb música

 

img_4769-c2

Aquí tenim el primer fruit de la reunió que vam organitzar ara no fa ni quinze dies a La Cantonada  per a compartir el nostre projecte amb diferents persones que ens heu manifestat les ganes de col·laborar amb l’associació cultural Etcètera.

Amb sorpresa i alegria, al dia següent de la reunió, vam rebre el missatge de l’amic Tomàs Carot, on ens oferia un bon material que va enregistrar el mateix 10 de novembre a la ecobotiga degustació de Tarragona Tempus Gaudit.

Com ells mateixos deien al seu facebook “va ser una gran nit poètica i musical, uns “Glops de paraules amb música! amb Pep Macaya, Marta Garcia Camara i Dolors Quintana. Un plaer gaudir dels textos, la música i les vostres veus!”

Aquí us deixem un tast… I per cert la presentació del llibre del Pep Macaya “Els udols del llop” serà el dimarts 29 de novembre a les 20:00 hores al Centre d’Art CAl Massó (C/Prósper de Bofarull, 7 de Reus )