noti entrrades shiva_2Ja són a la venda les entrades per als concerts que Pau Vallvé i Bikimel protagonitzaran dins del festival Al3Mura Tarragona que se celebrarà del 14 al 17 de juliol organitzat per l’associació Etcètera i el Movimento Culturale Spiragli. Fa pocs dies s’ha arribat a un acord amb l’establiment musical Shiva Music, el més emblemàtic de la ciutat, perquè sigui el punt de venda principal de les entrades que tenen un cost de 5 euros. L’aforament de l’espai on es faran els dos concerts, el Claustre del Seminari, és limitat a 180 persones.

Pau Vallvé actuarà a Tarragona el divendres 15 de juliol en el que serà un concert únic a Catalunya aquest estiu. En solitari, el cantautor català presentarà les cançons dels seus diferents discos. Un dia després, el dissabte 16 de juliol, la cantautora barcelonina Bikimel estrenarà a la ciutat de Tarragona el seu últim treball anomenat “Morir d’un llamp” en un concert de petit format i molt amè. Els dos concerts començaran a les 21.30 hores.

Els qui no puguin comprar la seva entrada a Shiva Music, ho poden fer per correu a info@espaiterritoricultura.org