noti pau vallveLa ciutat de Tarragona rebrà el proper 15 de juliol la visita d’un dels músics més emblemàtics del panorama musical català actual, el Pau Valvé. Tot i haver tancar la seva gira oficial de concerts el passat mes de desembre a l’Auditori de Barcelona, Vallvé s’ha compromès aquest estiu a fer quatre concerts al País Valencià, un a Menorca i un a Catalunya que, en aquest cas, és el del festival Al3Mura.

Pau Vallvé farà una actuació en solitari, acompanyat de les seves guitarres, bateria i programacions diverses. El concert començarà a les 21.30 hores al Claustre del Seminari de Tarragona, un espai amb un aforament limitat de 180 persones, i tindrà un preu de 5 euros.

Vallvé, nascut a Barcelona el 1981, és músic, compositor i productor que composa els seus treballs però produeix els d’altres cantants i, fins i tot, ha composat bandes sonores per a cinema. Fins ara ha enregistrat 14 treballs discogràfics i ja prepara el seu nou disc.

Visiteu la web del Pau Vallvé