noti bikimelÉs evident que una de les veus femenines més destacades ara a Catalunya és la de Bikimel, cantant nascuda a Barcelona el 1976 que té ja tres discos al mercat. “Morir d’un llamp” és la seva proposta més recent i la presentarà a la ciutat de Tarragona, en el marc del festival Al3Mura, el proper 16 de juliol al Claustre del Seminari.

La Bikimel és una cantant que gaudeix envoltant-se de paisatge, extern i intern, per captivar al públic que la segueix. A Farrera Can-Sons D.O, el seu treball anterior, quedava clara la seva passió per poetitzar petits espais i minúsculs moments que, un cop musicats, assolien una rellevància única. El Roger mas diu que la Bikimel canta “per transformar l’estat de l’ànima” i nosaltres li donem tota la raó.

El seu últim disc el va enregistrar a l’estudi La Casamurada de Tarragona. Ara, feta la criatura, la portarà de nou a la ciutat per passejar-la.

Visiteu la web de la Bikimel